logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Nye rejsesøgemaskiner på bll.dk

16. februar 2016

I samarbejde med rejsesøgemaskinen www.travelmarket.dk har vi lanceret nye søgemaskiner med fly og charter- og afbudsrejser på bll.dk, så det bliver endnu lettere at finde de bedste og billigste rejser.

 

Man kan både spare tid og penge ved at benytte rejsesøgemaskinerne, da man har mulighed for at sammenligne priser fra mange rejseselskaber i én søgning.  

Når man har fundet den ønskede rejse, klikker man sig fra søgemaskinerne på bll.dk videre til rejseselskaberne, hvor man bestiller og betaler for sin rejse.

 

Flysøgemaskinen

Man starter med at indtaste den ønskede destination, ud- og hjemrejsedatoer og hvor mange voksne og børn der skal med på rejsen.

Herefter vises alle mulighederne og flypriserne på en resultatside, og i den nye flysøgemaskine er nu muligt at få overblik over de bedste, billigste og hurtigste flyforbindelser.

Via en priskalender, kan man få let overblik, og se hvornår det er billigst at rejse. I venstre side kan man under ”Tilpas din søgning” anmode om at få vist direkte flyruter.

Udover alle de billige rejser med rutefly, kan man nu også finde flybilletter fra charterselskaberne i flysøgemaskinen.

Charterselskaberne har altid direkte afgange og ofte har de attraktive priser til mange sol- og badeferie destinationer.

Hvis søgningen indeholder flypriser med charterselskaber, vil der være en markering i toppen af resultatsiden, som indikerer at søgningen har flyrejser med et charterselskab.

Prøv den nye flysøgemaskine her.

 

Chartersøgemaskinen

Man kan vælger mange forskellige destinationer i én og samme søgning, og der søges efter både charterrejser og afbudsrejser fra de forskellige rejseselskaber.

Jo mere åben og fleksibel man er med hensyn til valg af afrejsedatoer og destinationer, jo større er chancen for at finde de billigste rejser.

På resultatsiden vises alle rejserne, og der kan sorteres efter varighed, hvor mange stjerner hotellet skal have, om det skal være all-inclusive og meget andet.

Hvis en rejse er med all-inclusive er dette angivet på tilbuddet, og det kan også forekomme at et tilbud fremstår med en merpris for at vælge all-inclusive.

Ofte er der penge at spare, da all-inclusive ikke koster alverden i tillæg til rejsens pris, og så har man mad og drikkevarer inkluderet.

Nogle rejser tilbydes med forskellige værelser, og her kan man klikke på ”Se værelser” for at få oversigt over mulighederne.

Prøv den nye chartersøgemaskine her.