logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

NYHED: Direkte rute til Azorerne

11. januar 2019

Azorerne giver dig naturoplevelser i verdensklasse. Her finder du uberørte omgivelser og ægte gæstfrihed, samtidig giver det dig både mulighed for at koble helt af eller få en aktiv ferie fyldt med oplevelser. Flyv til Azorerne direkte fra Billund Lufthavn med Norwegian, ruten starter i maj 2019 med 1 ugentligt afgang i sommerhalvåret.

1360 kilometer vest for Portugals kyst, under sydens varme himmelstrøg, i midten af det drueblå Atlanterhav, ligger den unikke øgruppe Azorerne. Azorerne giver dig naturoplevelser i verdensklasse. Her finder du uberørte omgivelser og ægte gæstfrihed, samtidig giver det dig både mulighed for at koble helt af eller få en aktiv ferie fyldt med oplevelser.
Norwegian åbner nye ruter fra Billund Lufthavn! 
Fra april 2019 har det populære flyselskab således ikke blot kursen mod Oslo, Alicante og Barcelona fra Billund, men indsætter også direkte fly til både Malaga, Mallorca, Faro og Azorerne. 

Flyv til Azorerne direkte fra Billund Lufthavn med Norwegian, ruten starter i maj 2019 med 1 ugentligt afgang i sommerhalvåret.