logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

NYHED: Direkte rute til Timisoara

17. januar 2019

Flyselskabet Wizz Air åbner deres fjerde direkte rute til Rumænien. Timisoara er en charmerende by i det vestlige Rumænien, med en fantastisk arkitektur og et livligt kulturliv - Velkommen til Østeuropas Wien.

Timisoara er en charmerende by i det vestlige Rumænien, med en fantastisk arkitektur og et livligt kulturliv - Velkommen til Østeuropas Wien. Byen er året rundt hjemsted for både musicals og teaterforestillinger samt kunstgallerier og museer, og kaldes ofte for "Lille Wien".

Timisoara er bygget omkring en gammel romersk fæstning og gennem årtierne har mange forskellige kulturer haft indflydelse på byen, hvilket netop kommer til udtryk i byens særlige arkitektur. Byen byder desuden på mange offentlige pladser og frodige grønne områder. Alt dette kan let udforskes til fods, men du kan også blot hoppe på en sporvogn, som kører hyppigt i byen.

Besøger du monumenterne i hjertet af byen, finder du nogle fantastiske panoramaudsigter, mens de mange blomsterfyldte parker rummer idylliske steder til en pause fra din sightseeing.

Wizz Air åbner nye ruter fra Billund Lufthavn!

Flyselskabet Wizz Air åbner tre nye ruter direkte fra Billund Lufthavn i 2019, henholdsvis Kiev, Krakow og Timisoara. 
Derudover flyver de allerede direkte fra Billund Lufthavn til Wien, Tuzla, Vilinius, Gdansk, Warszawa, Bukarest, Cluj-Napoca (Transsylvanien) og Iasi.