logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

NYHED: Direkte rute til Dublin

14. marts 2019

Charme, skønhed og irsk stemning! Dublin er kendt for mange skønne ting, og fra oktober kan du på en kort flyvetur komme direkte til den stemningsfulde storby, når Ryanair åbner en ny direkte rute til Dublin fra Billund Lufthavn.

Fyldt med skønhed og charme placeret på østkysten af "Den grønne ø" finder vi den smukke og stemningsfulde hovedstad, Dublin. En by, der har meget at byde på både hvad angår seværdigheder, historie, shopping, kultur og ikke mindst masser af godt til ganen.


I Dublin venter nye oplevelser på hvert et gadehjørne, og en stor fordel ved byen er, at de mange attraktioner, spisesteder og forlystelser ligger inden for en behagelig gåafstand af hinanden. Byen har dermed masser af muligheder, men der er dog nogle helt særlige must sees, som er værd at prioritere på en tur til Dublin. 

Besøg f.eks. byens store centrale park, St. Stephen's Green, hvorfra der ikke er langt til nationalmuseet og Trinity College, der rummer et af verdens mest imponerende biblioteker. St. Patrick's Cathedral er ligeledes et besøg værd, mens du heller ikke må snyde dig selv for at tage på Guinness Storehouse, hvor du kommer på oplevelse i øllets verden gennem syv etager og slutter af på toppen med en fantastisk udsigt over byen, alt imens du nyder en Guinness. Sidst men ikke mindst er et besøg i Dublin (selvfølgelig) lig med øl, god mad, fællessang og irsk musik på de hyggelige pubs, der ligger side om side. 

Tager du uden for byen har du desuden mulighed for nogle vilde naturoplevelser, som Irland også er kendt for. Her findes maleriske landskaber, små snoede veje, masser af grønne vækster og oceaner af får. Elementer der netop gør, at Irland også er kendt som "Den grønne ø" og efterlader dig med et fascinerende syn på landet. 

Den nye rute til Dublin vil blive fløjet af Ryanair, som udover den nye rute til Dublin også snart åbner nye ruter til både Prag, Manchester og Edinburgh fra Billund. 
Herudover flyver de også direkte til en lang række andre destinationer fra Billund Lufthavn, herunder: Athen, Milano, Pisa, Rom, Malta, Poznan, Alicante, Girona, Malaga, Palma de Mallorca, Berlin, London Stansted og Budapest.