logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

NYHED: Direkte rute til Gran Canaria

14. juni 2019

Spansk feriestemning, sol og varme og dejlige strande! Gran Canaria er en feriefavorit blandt danskerne i vintermånederne, og det er nemt at forstå hvorfor. Norwegian fortsætte udvidelsen i Billund Lufthavn, og du kan derfor flyve direkte til Las Palmas på Gran Canaria fra den 30. oktober 2019.

Det siges at Gran Canaria har alt hvad en ferietrængende dansker har brug for. Øen er fyldt med små skønne perler og solsikre fine sandstrande, men har også små fine byer og et bredt udbud af diverse aktiviteter. Det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor Gran Canaria er blandt danskernes feriefavoritter i vintermånederne – Slet ikke når det også er muligt at nyde tapas, spansk rødvin og en god paella i de dejlig varme temperaturer!

Den nye rute til Las Palmas på Gran Canaria vil blive fløjet af Norwegian. Ruten Starter den 30. oktober 2019 med en ugentlig afgang – hver onsdag.

Norwegian fortsætter udvidelsen i Billund Lufthavn
Flyselskabet Norwegian åbner ny rute fra Billund til Las Palmas på Gran Canaria. Lige inden jul kunne Norwegian offentliggøre en stor Billund-satsning med et stort antal nye ruter. I marts offentliggjorde man en ny indenrigsrute i Danmark mellem Billund og København, og nu er der godt nyt fra Norwegian til danskere, der ønsker sig et par ugers vintersol på den spanske ferieø.

Norwegians ruter fra Billund: Las Palmas (Gran Canaria), København, Oslo, Barcelona, Malaga, Alicante, Faro (Algarve), Mallorca og Ponta Delgada (Azorerne).