logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Primo Tours giver dig en rigtig go’ ferie til Island og Færøerne

2. juni 2020

Den traditionelle charterferie blev med ét sendt til tælling denne sommer, men hos Primo Tours bliver der tænkt i nye muligheder for de mange rejsende, der vælger det vestjyske bureau år efter år. Naturskønne, nordiske destinationer som Island og Færøerne til fornuftige priser giver chancen for en unik sommerferie, hvor du stadig følger myndighedernes anvisninger.

Det kan godt være at sommeren ikke bliver helt, som rigtigt mange danskere havde forestillet sig, men til gengæld giver Primo Tours dem nu mulighed for smukke oplevelser på to af de destinationer, som Udenrigsministeriets rejsevejledninger har åbnet op for.

Island og Færøerne er på ønskelisten hos mange danskere, og nu giver Primo Tours dem muligheden for at få en ekstraordinær rejse denne sommer.

Direktør Bjarke Hansen: Meget er vendt på hovedet her i Coronakrisen, og vi valgte at tænke lidt anderledes, da vi fik meldingen om, at vi ikke kunne tilbyde de traditionelle charterdestinationer før den 1. september. Sammen med vores samarbejdspartnere og vores flyselskab Atlantic Airways – der i øvrigt er færøsk - er det lykkedes os at sammensætte et virkelig spændende program på rekordtid. For os er det afgørende, at vi kan give vores mange trofaste gæster muligheden for at komme på charterferie, slår Bjarke Hansen fast og fortsætter:

- Vi ved mange danskere drømmer om at opleve Atlanterhavsøerne Island og Færøerne, men kun få har udlevet drømmen. Det giver vi dem nu mulighed for. I første omgang vil tilbuddet blive sendt ud til alle de gæster der har fået annulleret deres sommerferie, men efterfølgende vil alle naturligvis få lejlighed til at købe en ferie helt ud over det sædvanlige.

Store naturoplevelser til fornuftige priser

De nordatlantiske perler tilbyder hver især mange store oplevelser, som vil give ferieminder af en helt særlig kaliber. Den spektakulære natur, der både er rå og storslået på samme tid giver masser af postkortmotiver. På Island står seværdighederne i kø, som for eksempel nationalparken Thingvellier, hvor to kontinenter mødes, det imponerende vandfald Gullfos, spektakulære gejsere, hvalsafari og så tilbyder hovedstaden Reykjavik absolut også mange oplevelser med blandt andet en gastronomisk scene, der holder internationalt niveau.

Det samme kan siges om Færøerne, der består af hele 18 øer, og som også tilbyder store unikke oplevelser. National Geographic Traveler har kåret Færøerne som verdens bedste ø-destination – og det skyldes ikke mindst de store naturoplevelser som øerne tilbyder. Både Island og Færøerne er i øvrigt to familievenlige destinationer, som både store og små vil elske at opleve.

- Med Island og Færøerne har vi fundet nogle løsninger, som giver muligheden for en rigtig god ferie denne sommer, og jeg håber, at vi dermed kan redde ferien for rigtigt mange af vores gæster, ligesom jeg også ved, at det er en hjælp for flere af vores samarbejdspartnere, at vi holder gang i hjulene på denne måde, siger Bjarke Hansen efter en pinse, hvor han har haft travlt med at sammensætte programmet for de nye rejsemål fra Primo Tours-kontoret i Ringkøbing.

Alternativ mulighed eller pengene retur

- De nye sommerdestinationer skal ses som et rigtigt godt tilbud til de gæster, der har fået annulleret deres ferie sydpå, men som stadig har lyst til at rejse, siger Bjarke Hansen og fortsætter: Primo Tours tilbyder selvfølgelig også vores gæster at få refunderet deres rejse – enten kontant tilbagebetaling eller på et rejsegavekort hvor man ekstraordinært får 10% ekstra oven i det indbetalte beløb. – Det tager rigtig mange imod, og så vælger mange også at udskyde rejsen til senere på året eller til 2021, lyder det fra Bjarke Hansen.

Læs mere og bestil rejsen her.