logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

NYHED! Swiss starter rute til Zürich fra Billund

25. februar 2021

Det anerkendte flyselskab Swiss har meldt sin ankomst i Billund Lufthavn og åbner den 2. juli 2021 en helt ny rute til smukke Zürich med to ugentlige afgange.

Den nye rute tager dig direkte til betagende bjerglandskaber, floddale og spejlblanke søer, der vil imponere på en måde, der får de fleste til at tabe underkæben. Schweiz skiller sig unikt ud fra nabolandene og har meget at byde på. Zürich er, som den største by i Schweiz, et skønt stop til storby-oplevelser inden du fortsætter mod naturoplevelser i særklasse og små idylliske landsbyer. Landet byder på fascinerende kultur og historie, men det er den postkortskønne kulisse, der virkelig får oplevelsesbarometret i vejrs.

Find vandreskoene frem og rejs til alpelandet, hvor fantastiske eventyr venter dig.

Ruten åbner den 2. juli og bliver fløjet to gange ugentlige på mandage & fredage.