logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

NYHED! Vueling Airlines åbner ruter til spanske favoritter

18. februar 2021

Hele 3 feriefavoritter er på programmet hos det spanske flyselskab Vueling, der den 18. juni for allerførste gang lander i Billund Lufthavn og starter ruter til både Barcelona, Mallorca og Malaga. De tre ruter flyves alle to gange ugentligt og Barcelona-ruten skaber desuden god adgang til mere end 15 andre spanske destinationer som f.eks. De Kanariske Øer.

VILDE ÅBNINGSTILBUD! 

Lanceringen af de nye ruter fejres med vilde åbningstilbud på flybilletter til priser fra kun kr. 145,- one way per person. 

Tilbuddene gælder kun til den 19. februar, så vær hurtig, hvis du vil sikre dig et par billetter til denne pris. 


3 MUST DO'S I BARCELONA

Barcelona er et fantastisk rejsemål til en storbyferie med masser af seværdigheder, arkitektur, shopping, fodbold og endda skønne strande. Der er meget at vælge mellem, men her kommer 3 oplevelser, der er et absolut must på turen til Barcelona: 

1. Tag svævebanen Montjuïc op til toppen af Montjuïc Hill, hvorfra du får en uforglemmelig panoramaudsigt over byen.

2. Det er nærmest selvskrevet, men vi kan ikke komme uden om Barcelonas mest kendte vartegn: Sagrada Familia. Den ufærdige kirke, som man bare skal slå vejen forbi. 

3. Når du har slentret på den livlige La Rambla, er det tid til at finde en charmerende café og nyde Spaniens gastronomi med ægte spansk tapas. Gerne sammen med en kold øl eller et glas vin. Bedre bliver det ikke. 

Flyv til Barcelona med Vueling fra den 18. juni på mandage og fredage.

Find flybilletter til Barcelona


SOLRIGE MALLORCA 

Mallorca har alt det, mange drømmer om en rigtig ferie skal indeholde. Massevis af solskinstimer, de smukkeste lange sandstrande, lækkert badevand samt flot natur. Mallorca er perfekt til afslapning, men byder også på et hav af spændende oplevelser. Ikke langt fra kysten kan det ægte, lokale liv på Mallorca opleves, mens hovedbyen Palma rummer storbyoplevelser med shopping og kulturelle tilbud. 

Flyv med Vueling til Mallorca fra den 19. juni på onsdage og lørdage. 

Find flybilletter til Mallorca

 

 

BY OG STRANDLIV I MALAGA 

Malaga er den største by på Costa del Sol og er især perfekt for dig, der gerne vil kombinere både by- og strandliv. Malaga byder på alt lige fra små intime restauranter og spændende museer til lækre golfbaner og de skønneste strande. 

Byen er langt mere end sol og tapas og du kan finde inspiration til din Malaga-tur i vores magasin check-in Billund online lige her. 

Flyv til Malaga med Vueling fra den 19. juni på onsdage og lørdage. 

Find flybilletter til Malaga

 

Højeste sikkerheds- og hygiejnestandard 

Din sundhed og sikkerhed er højeste prioritet, og derfor sikrer Vueling altid de højeste sikkerheds- og hygiejnestandarder på alle deres flyvninger, så du kan føle dig helt tryg. Samtidig imødekommer de også behovet for stor fleksibilitet, som gør det muligt at ændre rute, dato, tid og passagerer uden yderligere omkostninger, så du roligt kan booke dine flybilletter.  

Læs mere om fleksibilitet og hygiejnestandard her