logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

2 nye ruter til populære rejsemål

6. april 2021

Med tilføjelsen af de to nye ruter til Chania og Bologna flyver Ryanair nu til hele 23 direkte destinationer fra Billund.

Nyhed! Direkte rute til græsk ferieø

En skøn nyhed er landet fra Ryanair. En nyhed perfekt for dig, som ser frem mod varme solskinsdage, skønne strande og spændende rejseoplevelser. Fra den 2. juli flyver Ryanair dig direkte til Chania på Kreta, hvor Grækenlands charme og dejlige klima venter.

Nyd de fantastiske strande og det krystalblå hav. Tag på oplevelse i øens mange levn fra antikken og besøg den charmerende havneby, Chania, med gamle venetianske områder, smalle stræder og et væld af gode restauranter. 
Er du også (næsten) klar til at pakke kufferten? 

Flyv med Ryanair til Chania fra den 2. juli 2021. Der vil være afgange to gange ugentligt på mandage og fredage.
Flybilletter kan bookes fra kun kr. 149,- one way per person.

Book flybilletter til Kreta

 

Nyhed! Flyv direkte til Bologna fra Billund

Endnu en skøn rute til smukke Italien føjes til destinationskortet, når Ryanair den 2. juli starter en rute til Bologna - Italiens kulinariske hovedstad. Byen er ofte en lidt overset destination til en storbyferie, men ikke desto mindre perfekt til lige netop det. Du finder endda de største seværdigheder inden for gåafstand af byens centrum. 

3 oplevelser du kan glæde dig til i Bologna: 

1. Giv dig tid til at opleve de livlige torve på Piazza Maggiore og Piazza Nettuno,der danner byens centrum. Her kan du få flere timer til at gå med at kigge på mennesker.

2. Se Bolognas to middelalderlige skæve tårne og tag gerne de 498 trappetrin til tops i det ene (Torre degli Asinelli), hvor du belønnes med en eminent udsigt.

3. Byen har et stort udvalg af gode restauranter, og når du er i Bologna, skal du selvfølgelig smage en ægte Spaghetti Bolognese. 

Flyv med Ryanair til Bologna fra den 2. juli 2021. Der vil være afgange to gange ugentligt på mandage og fredage.
Flybilletter kan bookes fra kun kr. 309,- one way per person.

Book flybilletter til Bologna

 

Flyv med Ryanair - ruteinfo

Med tilføjelsen af de to nye ruter til Chania og Bologna flyver Ryanair nu til hele 23 direkte destinationer fra Billund. Du kan udforske de mange ruter på ryanair.com.

Chania 
Ruten til Chania på Kreta starter den 2. juli og flyves to gange ugentligt. Flyveturen tager blot 3 t. 45 min. og afgangene er: 

- Fra Billund til Chania: Mandage kl. 18.50 og fredage kl. 19.05. 
- Fra Chania til Billund: Mandage kl. 15.40 og fredage kl. 15.55. 

Bologna 
Ruten til Bologna starter den 2. juli og med denne rute kan Ryanair nu tilbyde fem italienske destinationer fra Billund denne sommer. 

Ruten flyves to gange ugentligt med en flyvetid på blot 2 t. 10 min. Afgangene er:  

- Fra Billund til Bologna: Mandage kl. 22.25 og fredage kl. 22.40. 
- Fra Bologna til Billund: Mandage kl. 19.50 og fredage kl. 20.05.