logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

8 rutenyheder & genetablering af Ryanair-base

5. maj 2021

Ryanair genetablerer sin base i Billund og åbner samtidig hele 8 nye direkte ruter til henholdsvis Sevilla, Memmingen, Tallinn, Charleroi, Sibiu, Wroclaw, Lissabon og Göteborg.

De 8 nye ruter åbner op løbende fra den 31. oktober 2021.

 

Bestil billetter

 

 

Sevilla

Glæd dig til ægte spansk charme, solens varme og lækre tapasretter, når rejsen går til Sevilla. En fantastisk storby også kendt som flamencoens uofficielle hovedstad, hvor kulturen er levende og nogle af Andalusiens smukkeste seværdigheder findes. Byens historiske skønhed er ikke til at tage fejl af, men den byder også på moderne overraskelser som det nye vartegn 'Metropol parasol'.

Her er rammerne for den ideelle weekendtur.

 

Læs mere

 


 

Memmingen

Memmingen er den direkte adgang til den sydtyske delstat Bayern og ikke mindst München, som du kan nå på kun lidt over en time fra Memmingen. München kan ikke nævnes uden at nævne Oktober-fest, fadøl og FC Bayern München, men byen kan meget mere end det. Store kulturelle oplevelser, arkitek-toniske perler og smukke slotte. Bayern i sin helhed byder desuden på den smukkeste natur; de bayerske alper, idylliske enge og hyggelige bjerglandsbyer. Der er meget at glæde sig til.

 

Læs mere

 


 

Tallinn

Estlands smukke og moderne hovedstad er et fantastisk bud på en hyggelig storbyferie. Det middelalderlige centrum, de maleriske gyder, de nyskabende restauranter og de prisvenlige spaområder er blot noget af det, der imponerer de fleste. Den gamle bydel med historiske seværdig-heder, stræder og brosten er på UNESCO's Verdensarvsliste og står i stærk kontrast til Tallinns trendy bydele, skyskrabere og første-klasses hoteller. En spændende blanding af gammelt og nyt.

 

Læs mere

 


 

 

Charleroi

Storbyen Charleroi er beliggende blot en times kørsel syd for den belgiske hovedstad, Bruxelles. Ruten er derfor oplagt for dig, der gerne vil opleve det bedste af Belgien med en tur til Bruxelles. 

Bruxelles er både klassisk og moderne. Besøg det elegante torv Grand Place - verdens måske smukkeste rådhusplads - og se frem til billedskønne parker, spændende kulturoplevelser og kulinarisk forkælelse.

 

Læs mere

 


 

Sibiu

Sibiu ligger centralt placeret i Rumænien og er en ægte kulturperle, som dog fortsat ikke er så kendt blandt danskerne. Byen var i 2007 udnævnt til Europæisk kulturhovedstad og har siden valgt at sætte fokus på at være en kulturby.

Byen charmerer med sine brostensbelagte gader, elegante gamle bygninger og snoede stræder, og så danner byen rammer for et væld af blandt andet klassiske koncerter, kunstudstillinger og filmfestivaler.

 

Læs mere

 


 

Wroclaw

Flere af Polens storbyer er historiske og arkitektoniske perler, og Polens fjerdestørste by, Wroclaw, er ingen undtagelse. Store dele af byen blev ødelagt under 2. verdenskrig, men byens historiske centrum er i dag genopbygget og restaureret, og byen byder på en smuk kombi-nation af bøhmisk, østrigsk, preussisk, jødisk og polsk arkitektur.

Wroclaw er et godt bud på en anderledes og spændende storbyferie til en hyggelig by.

 

Læs mere

 


Lissabon

Lissabon

Man kan kun være misundelig på dem, som endnu ikke har besøgt Lissabon. Portugals hovedstad er et rejseminde for livet.

For eksempel den berømte sporvogn 28 der tøffer rundt i gader så snævre, at moderne sporvogne ikke kan være med her – som en lille arbejdsbi med en forrygende udsigt for passagerne undervejs.

Lissabon er pittoresk og slidt på den rigtige måde. Det kan ikke være anderledes med en beliggenhed som Atlanterhavets konge.

 

Læs mere

 


 

 

Göteborg

Med denne nye rute til Göteborg flyver du fra hjertet af Jylland til Göteborg på kun 45 min? , så uanset om du skal besøge familiemedlemmer eller venner, eller er blot er på udkig efter en lille getaway for at få en pause fra hverdagen, så gør denne rute det utrolig nemt for dig.

 

Læs mere