logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Firmaoprettelse, kendt leverandør m.m.

Hvad der skal til for at få adgang til lufthavnens områder

For at I, som firma, kan få adgang til Billund Lufthavns afspærrede områder, skal der være et operationelt formål.

Derfor skal firmaet registreres i vores register via denne blanket, som skal udfyldes med informationer om virksomheden, formålet med behovet for adgang samt oplysninger de ansvarlige for medarbejderne i forhold til ansøgningerne omkring id-kort og bilpas.

 

Underskriftsblanket

Den udfyldte blanket sendes til HR enten via mail i pdf format til godkendelser@bll.dk eller pr. post til Billund Lufthavn att.: HR, Passagerterminalen 10, 7190 Billund Airport.

 

Adgangs for personer, køretøjer og leverancer (varer, reservedele m.m.)

Der skal gives personlige adgangskort (id-kort) til alle medarbejdere, som har behov for at komme ind på lufthavnens afspærrede områder. Læs mere under "Id-kort og Awareness"

Hvis der er behov for at tage køretøjer med ind på området, skal dette ligeledes godkendes af lufthavnen – læs mere om færdsel og køretøjer her.

Hvis der er behov for at tage lufthavnsleverancer og/eller flyforsyninger (varer, reservedele m.m.) med ind på det særligt security beskyttede område (blandt andet omkring flyene og i de adgangsbeskyttede områder i terminalen), skal der foreligge en særlig tilladelse herfor.

For at få denne tilladelse er der en række forudsætninger, som skal være opfyldt af firmaet. Informationer om dette kan fås ved at kontakte Dorte Færgemann på mail: dfu@bll.dk eller telefon: +45 76 50 53 28.

OBS: Ændring i betalingsbetingelser

Pr. den 1. april 2020 vil firmaet blive faktureret pr. ansøgt ID-kort, som bliver godkendt af Politiet, og ikke som hidtil per udleveret ID-kort. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at kortet skal afhentes indenfor tre måneder fra Politiets godkendelsesdato.

 

Pr. den 1. juni 2020 er vores åbningstid for udlevering af ID-kort: 
Mandag til torsdag kl. 08.00 – 15.30 og fredag fra 08.00 – 15.00