logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Id-kort og Awareness

Info om id-kort samt link til online-kursus om sikkerhed

For at søge om et id-kort til Billund Lufthavn skal firmaet være oprettet i lufthavnens register. Læs mere om oprettelse af firma under "Firmaoprettelse, kendt leverandør m.m."

Når firmaet er oprettet, skal medarbejderen igennem følgende punkter for at få id-kort:

 1. Den ansvarlige for id-kort/bilpas udfylder i samarbejde med medarbejderen ansøgning om id-kort, som kan hentes her.

 2. Sammen med en kopi af billed-id (pas/kørekort) skal den udfyldte ansøgning sendes til HR enten via mail i pdf-format til godkendelser@bll.dk eller pr. post til Att.: HR, Passagerterminalen 10, 7190 Billund.

 3. HR sender ansøgningen til godkendelse hos Politiet.

 4. Medarbejderen skal gennemgå Security Awareness e-learningsprogram.
  Det kan gøres fra alle computere med internetadgang, via Chrome, på www.e-bll.dk. Medarbejderen logger ind med sin e-mail (dén som er anført på ansøgningsblanketten) og anvender adgangskoden som udleves af den id-kort ansvarlige, hvorefter medarbejderen skal lave sin egen kode for at kunne tilgå kurset. Kurset kan tilgås to hverdage efter HR har modtaget blanketten.

 5. Når ansøgningen er behandlet hos Politiet, vil den ID-kort ansvarlige modtage besked herom fra HR.

  Afhentning af ID-kort:
  ID-kortet skal afhentes hos HR, som befinder sig i den vestlige ende af parkeringshuset på 1. sal (op mod Zleep hotellet). Medarbejderen skal ikke ind i selve parkeringshuset, men gå ind i bygningen i gavlen over mod afgangsterminalen. Medarbejderen kan parkere på P3, som ligger lige ved siden af parkeringshuset og vedkommende skal huske at medbringe sit billed-id (pas eller kørekort).

Udenlandske statsborgere (som har boet i Danmark mindre end 5 år) samt danskere (som er bosiddende eller har været bosiddende i udlandet indenfor de seneste 5 år) skal anskaffe en straffeattest fra udlandet for at kunne blive godkendt til et id-kort. Straffeattesten må ikke være mere end 1 måned gammel og skal være på skandinavisk, engelsk eller tysk. Ved andre sprog skal det oversættes af en godkendt translatør.

Der kan forventes en ekspeditionstid på maksimalt 14 dage.

 

Pr. den 1. juni 2020 er vores åbningstid for udlevering af ID-kort: 
Mandag til torsdag kl. 08.00 – 15.30 og fredag fra 08.00 – 15.00