logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Cargo Center Billund

Billund Airport’s Handling Agent på fragtsiden

Cargo Center Billund er Billund Airport’s Handling Agent på fragtsiden.

Vores kunder er luftfartsselskaber, speditører og transportører af gods. Det fungerer således, at de fleste udenlandske luftfartsselskaber opererer i Danmark med en relativt beskeden stab af salgs- og bookingpersonale, eller er repræsenteret af en GSA – General Sales Agent.Den fysiske handling/håndtering bliver outsourset til en GHA (General Handling Agent) i dette tilfælde Cargo Center Billund eller CCB i daglig tale.

Cargo Center Billund har indgået en kontraktlig aftale med luftfartsselskabet om servicestandarder, håndteringsmetode, security, EDI, Toldbehandling osv., så vi på vegne af luftfartsselskaberne ekspederer deres kunder, som er speditionsvirksomhederne og andre transportører af gods.

Cargo Center Billund har et godt og tæt samarbejde med speditionsvirksomhederne i Danmark, og vi tilbyder en lang række value added services i tilknytning til luftfartsselskabernes produkter.

Cargo Center Billund som er agent for WFS (Worldwide Flight Services) håndterer, sammen med Spirit Air Cargo Handling, som er Billund Lufthavns andet fragthandlingselskab, over 100 luftfartsselskaber, hvilket giver den vestdanske industri mange valgmuligheder for, at nå verden direkte fra Billund Lufthavn.

Mere info om Cargo Center Billund