Lagkagehuset

Velkommen til Lagkagehuset i Billund Lufthavn!

Lagkagehuset er åbnet i Billund Lufthavn og udbyder lækkerier i mange afskygninger.

 

Allerede fra morgenstunden

Lagkagehuset har et fristende udvalg allerede fra morgenstunden, brød, basser og alt hvad der tilhører. Gå heller ikke glip af Lagkagehusets pressede juice eller signature kaffeblanding.

 

Kvalitets to-go produkter

Nyd for eksempel en kvalitetssandwich to-go. Husk at regler for spisning af medbragt mad om bord på flyet kan variere hos de forskellige rejseselskaber.

 

Kan vi friste med lidt kage

Lagkagehuset er kendt for smukke og lækre kager. Så har du en sød tand, anbefaler vi at tilbringe en hyggestund hos Lagkagehuset inden afrejse.

 

Åbningstider

Lagkagehuset har åbent fra første afgang. Lukketiderne afhænger af trafikken. Det er altid muligt at købe mad i afgangshallen, hvor følgende steder har åbent på forskellige tider af døgnet: Lagkagehuset, Sunset, Gastro og King Amlet Lounge.

Kontakt butikken på 29695486 for yderligere info om Lagkagehusets åbningstider. 

Bemærk:

Restauranten befinder sig efter Check-in og sikkerhedskontrol. Gæster, der ikke skal forbi check-in og sikkerhedskontrol har derfor ikke adgang, med kan i stedet finde mad og drikke i Square Café eller Steff’s Place (klassisk pølsevogn).

 

Covid-19

Vi overholder retningslinjer omkring Covid-19, så du sikkert og trygt kan rejse fra Billund Lufthavn og selvfølgelig også kan spise hos os. Mundbind er obligatorisk ved rejse gennem lufthavnen. Mens du som spisende gæst nyder din mad, er det naturligvis tilladt at fjerne mundbindet. 
Sprit er let tilgængeligt overalt i lufthavnen.  Rejser man flere sammen, opfordrer vi til at man sidder sammen og vi har sikret, det er muligt at holde afstand til andre rejsende.