logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Kunstværker

Kunst i lufthavnen

Det Flyvende Teater

Det Flyvende Teater er et nyt og anderledes ”flyselskab” som giver passagerer, der flyver fra og til Billund, uforglemmelige og unikke oplevelser under deres rejse. Lad dig overraske i på jorden eller i luften, i lav eller i høj højde. Flybesætning består af skuespillere og operasangere i rollen som piloter og stewarder. De tilbyder teater og operaøjeblikke i terminalen, shows i den nye teatersal, koncerter i bagageområdet og endda ombord på flyet.

Læs mere

Unikt kunstværk i bronze

Det unikke kunstværk i bronze er lavet af skulptør Willy Ørskov i 1987 og blev afsløret i Billund Lufthavn af Willys enke, Grete Grathwol, i juni 2013.

Bronzeskulpturen er uden navn, og det står alle frit for at fortolke, hvad man synes, den ligner. Du finder skulpturen i gangen omkring gate 8-10.

 

 

 

 

Financial Times One

Maleriet af Ib Monrad Hansen "Financial Times One" er en storslået portrættering af en lille brasiliansk bjergby.

Der er mange fortolkninger af maleriet, og nogle mener at have set Jesus på korset i det.

Se om du kan spotte alle de små detaljer i maleriet i centralhallen i ventearealet til højre for check-in skrankerne A.

Fuglen

Fuglen finder du i centralhallen til højre for check-in række A.

Den bærer navnet Take Off og er skabt af kunstneren Henrik Voldmester i anledning af lufthavnens 25-års jubilæum i 1989.

Kong Amleds armbånd

Kong Amleds armbånd i King Amlet Lounge er en kopi af det originale danefæ, som befinder sig på Nationalmuseet. Det originale armbånd blev fundet på en mark tæt ved gravhøjene. Sagnet om Kong Amled menes at have været inspiration til Shakespears historie om Hamlet. Saxos krønike beskriver Kong Amleds liv meget detaljeret, og det er en meget blodig historie om mord og list i bedste stil.