logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Specialbagage

Specialbagage, dyr og sportsudstyr med på rejsen

 

Dyr med på rejsen

Ønsker du at medbringe et dyr på rejsen, skal dette altid bestilles på forhånd ved dit flyselskab eller rejsebureau. Husk desuden at undersøge de gældende regler for dyr på den destination du rejser til.

Et dyr kan enten transporteres i kabinen eller i lastrummet. I begge tilfælde skal dyret transporteres i en passende transportkasse. Krav til størrelse på transportkassen og hundes vægt findes på de enkelte flyselskabers hjemmeside.

Vær opmærksom på at der – uanset hvilket flyselskab du rejser med – er krav om transportkassens størrelse i forhold til dit dyrs størrelse. Kassen må således ikke være for lille, dyret skal kunne sidde og stå oprejst i kassen, kunne dreje sig rundt og ligge i en naturlig position. Lufthavnens personale tjekker på vegne af flyselskabet altid kassens størrelse. Vurderes kassen at være for lille, kan den blive afvist.

Se mere her

Specialbagage og sportsudstyr med på rejsen

Medbringes specialbagage eller sportsudstyr, skal dette være booket ved rejsebureau eller flyselskab i forvejen. Ellers kan du ikke være sikker på, at det kan komme med.

Desuden skal det altid overholde følgende grænser for vægt og mål: 95 x 55 cm og en maksimal vægt på 32 kg.

Specialbagagen afleveres ved odd size bagagebåndet på B-siden. Først skal bagagen dog påsættes en almindelig bagagetag, som fås enten ved selvbetjeningskioskerne eller ved flyselskabets skranke.