logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

GoMore

Find kørelejlighed til lufthavnen

 

På GoMore's hjemmeside kan du tilbyde eller søge et lift til Billund Airport. På kortet nedenfor er GoMore-parkeringspladsen foran lufthavnsterminalen markeret.

Ved at køre sammen med andre, kan du spare penge på din transport. Derudover gør du miljøet en tjeneste.

 

Søg på GoMore's hjemmeside her

 

Åbn oversigtskort

Kør GreenMobility fra Aarhus til Billund Airport

Lej en GreenMobility elbil fra Aarhus og sæt den i Billund Airport, når du skal ud at rejse. Du kan parkere på de reserverede pladser ved P-huset, der er markeret med GreenMobility skilte. Du finder pladserne ved at dreje ind på den første P-plads ved siden af det store P-hus ved hovedindgangen.

Der er et gebyr på 350 kr. for at starte eller afslutte din tur i Billund Lufthavn.

Læs mere om GreenMobility her

Spørgsmål om GreenMobility

Hvad er GreenMobility?

GreenMobility har 1600 eldrevne bybiler i Aarhus og København, som hurtigt og miljørigtigt kan bringe dig direkte til og fra Billund Airport. Nøglen til alle 1600 bybiler er GreenMobility appen, så alt du behøver er dit kørekort og din mobil, når du skal bruge en bybil.

Hvor finder jeg de reserverede pladser?

I Billund Airport findes der tre reserverede p-pladser ude foran p-huset, markeret med GreenMobility skilte. Når du ankommer, kan du frit parkere på pladserne. Husk at sætte bilen til opladning, så den er klar til den næste bruger. Er alle pladserne optaget, kan du frit parkere på nærmeste ledige ikke-reserverede p-plads. Du finder pladserne ved at dreje ind på den første p-plads (P3) ved siden af det store p-hus mod hovedindgangen.

Hvor meget strøm skal der til en tur?

GreenMobilitys Zoe 300km skal have over 40% strøm for at kunne køre turen fra Aarhus til Billund Airport. Bilerne står markeret med Zoe 300km i GreenMobilitys app, når du booker.

Sådan tilmelder du dig

Når du tilmelder dig GreenMobility, skal du gøre følgende:

  • Indtast mail og lav dit password
  • Upload billede af dit kørekort
  • Upload en selfie, så man kan se, at du og fotoet på kørekort stemmer overens
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Indtast dine betalingsoplysninger

Tilmeld dig her, og gør det gerne i god tid, inden du skal bruge bybilen, da det kan tage et par timer at få godkendt din profil. 

Få leveret en GreenMobility bil

Bor du inden for GreenMobilitys zone i Aarhus, kan du bestille en bil til levering fra 79 kr. På den måde er bilen klar til dig, når du skal afsted mod lufthavnen. Læs mere om bestillingen her.

Priser for billeje hos GreenMobility

Med GreenMobility kan du vælge at køre på minuttakst, leje bilen i flere timer og døgn med en pakkeløsning eller købe forudbetalte minutter til din tur. Forudbetalte minutter er den oplagte løsning til en tur til lufthavnen, da minutterne kan splittes op over flere ture. Du har altså både til din tur til lufthavnen, og når du engang skal køre hjem igen.

Eksempler på priser for forudbetalte minutter:
60 minutter: 210 kr.
200 minutter: 500 kr.

De første 20 minutters reservation pr. tur er gratis. Prisen er inklusiv strøm, forsikring og parkering inden for zonen i Aarhus og København. Hver gang du starter eller stopper en tur i Billund Airport, pålægges et gebyr på 350 kr.

Find alle priser og pakkeløsninger her.