logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Afhentning af varer

Sådan afhenter du dine varer, når du handler hos Billund Airport.

 

Afhentning af varer i Billund Lufthavn kan kun ske i direkte forbindelse med foretagelse af en flyrejse fra lufthavnen.

Rejser du til et land inden for EU kan du vælge at afhente dine varer enten ved afrejse fra eller ankomst til Billund Lufthavn.

Rejser du til et land uden for EU, kan du kun vælge at afhente dine varer ved afrejse fra Billund Lufthavn.

 

Afhentning ved afrejse

Har du valgt at handle i Online-Shoppen, kan du vælge at afhente af dine varer i Billund Lufthavn ved ”Pick-up point afrejse”, som er placeret i Taxfree butikken.

Dine varer vil stå klar senest 2 timer før det valgte afhentningstidspunkt.

Hvis du ikke henter dine varer på det aftalte afhentningstidspunkt, vil dit køb blive annulleret. Din betaling vil blive slettet uden omkostninger for dig.

Hvis du ikke har mulighed for at afhente dine varer på det valgte afhentningstidspunkt, beder vi dig kontakte os på tlf. 7650 5050, hvorefter vi vil forsøge at finde et alternativt afhentningstidspunkt.

 

Afhentning ved ankomst

Har du valgt at handle på Online-Shoppen eller i lufthavnsbutikkerne, og rejser du til et land indenfor EU, kan du vælge at afhente dine varer ved ankomst til Billund Lufthavn.

Vælger du at afhente dine varer ved ankomst til Billund Lufthavn, skal du gå til vores Pick Up Point som er placeret til højre efter tolden. Du vil inden da modtage en sms med kode til boksen.

Dine varer vil stå klar senest 2 timer før det valgte afhentningstidspunkt.