logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Pas, visum, ESTA og ETA

Husk altid at undersøge hvilke krav, der er til pas og visum på din rejse

 

Husk altid at undersøge hvilke krav, der er til pas og visum på din rejse. Der er en lang række forskellige regler for eksempelvis, hvor længe dit pas skal være gyldigt alt efter, hvorhen du rejser.

Derudover skal der også søges om visum for indrejse i en lang række lande. Undersøg derfor altid inden din rejse, om det er nødvendigt til din destination. Oplysninger om pas og visum kan fås på landenes ambassader.

Husk i øvrigt, at fra juni 2012 blev det besluttet, at børn under 15 år, der er optaget i en voksens pas, skal have eget pas ved rejse til udlandet.

ESTA ansøgning USA

Ved rejse til USA skal rejsende, der ikke har brug for visum, heriblandt Danmark, være i besiddelse af ESTA. Denne søges på internettet, og ansøgningen kan indsendes på et hvilket som helst tidspunkt, men det anbefales at gøre det senest 72 timer før rejsen. Husk i øvrigt altid at medbringe et print, eller et billede på en smartphone af en godkendt ESTA, da flyselskabet skal sikre, at alle passagerer er i besiddelse af en sådan. Det kan ikke altid ses i flyselskabets systemer, og derfor kan det lette in-check, hvis den medbringes til fremvisning. ESTA kan søges på denne side.

 

ETA ansøgning Canada

Ved rejse til Canada skal rejsende, der ikke har brug for visum, heriblandt Danmark, være i besiddelse af ETA. Denne søges på internettet, og ansøgningen kan indsendes på et hvilket som helst tidspunkt, men det anbefales at gøre det senest 72 timer før rejsen. Husk i øvrigt altid at medbringe et print, eller et billede på en smartphone af en godkendt ETA, da flyselskabet skal sikre, at alle passagerer er i besiddelse af en sådan. Det kan ikke altid ses i flyselskabets systemer, og derfor kan det lette in-check, hvis den medbringes til fremvisning. ETA kan søges på denne side.