logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Check-in guide

Vi anbefaler, at du møder op i lufthavnen senest to timer før din afgang

 

Se status på travlhed for din afgang, og for hvornår vi anbefaler at du senest skal møde op, på siden med dagens afgange.

Vi anbefaler, at du foretager online check-in, allerede inden du møder op i lufthavnen.

Gå til check-in online

 

Det er forskelligt, hvornår online check-in åbner, alt efter hvilket flyselskab, du skal flyve med. Som regel åbner online check-in senest klokken 15:00 dagen inden afrejse.

Når du har foretaget check-in online, kan du printe dit boardingkort eller downloade det til din smartphone.

Check-in guide

Check-in i lufthavnen

Foretages check-in i lufthavnen, skal dette gøres på automaterne lige inden for indgangen i terminalen. Ved automaterne er servicemedarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Undersøg på din flybillet, hvornår dit flyselskab lukker for check-in. Husk, at på det oplyste tidspunkt skal check-in være afsluttet.

Vi anbefaler, at du møder op i lufthavnen senest to timer før din afgang – uanset, om du har foretaget online check-in hjemmefra eller i lufthavnen.

Det tager kun 45 sekunder at droppe kufferten, men specielt i de travle sommermåneder kan der være kø for at nå frem til dropstedet.

 

Sådan checker du ind

1.

Check ind online, og spar tid, når du skal flyve fra Billund Lufthavn.
Det er nemt at checke ind hjemmefra. Du klikker blot ind på bll.dk og indtaster det flynummer, der står på din billet.

2.

Når du ankommer til Billund Lufthavn, er der 3 forskellige muligheder, alt efter om du er rejsende med bagage, eller du kun rejser med håndbagage.

3.

Rejser du kun med håndbagage, kan du gå direkte til Security.

4.

Spar tid – håndter selv din bagage med Self Service Bagdrop. Indskriv og aflever din bagage på under 1 minut. Gå til Self Service Bagdrop i lufthavnen. Skærmen ved skranken viser udførligt fremgangsmåden: Scan dit boardingkort eller dit bagagemærke følg herefter vejledningen for at sende bagagen godt af sted.

4B.

Enkelte flyselskaber eller destinationer er ikke på Self Service Bagdrop, i disse tilfælde går man til flyselskabets betjente skranke.

5.

God tur fra Billund Lufthavn.