logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
I dag kl. 16:35
Fakta om Manchester
Sprog
Engelsk
Valuta
Pund
Vejret i maj
Dag: 14,9° Nat: 9,7°
Flyvetid
1 t. 45 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 15 km
Prisniveau
Højt

Tre seværdigheder: Old Trafford – Drømmenes Teater, det nordlige kvarter fyldt med gallerier og designerbutikker samt kreative indslag og en sejltur på kanalen i Manchesters centrum, som vil give dig et unikt perspektiv på byen. 

Flyv til Manchester med

Guiden til fodboldbyerne Manchester og Liverpool

Tag på en episk fodboldrejse til Manchester. Udforsk Manchester Uniteds og Manchester Citys ikoniske stadioner. Fortsæt til Liverpool og oplev den magiske atmosfære på Anfield med hymnen "You'll Never Walk Alone". Er du klar?

Læs artiklen

Fodboldbyen Manchester er delt i to

Manchester er en af Europas store fodboldbyer. Den er naturligvis ikke blevet mindre af betydning i takt med, at Manchester City i tiltagende grad har sat sig på fodboldmagt og håneret i byen, hvorfor Manchester i dag har to store fodboldhold med global rækkevidde.

Det kan høres og ses på lægterne på de to klubbers stadions. Det er et internationalt publikum, der kommer her for at se deres helte på Old Trafford eller Etihad.

Det gælder også for danske fodboldfans på rejse til Manchester, der er Storbritanniens tredje mest besøgte by efter London og Edinburgh.

Men de to Manchester-klubber fans har næppe helt samme præferencer for en fodboldweekend i byen.

Læs hele artiklen

Liverpool ånder for fodbold, kultur og The Beatles

Der er dem, der flyver til Manchester, men med myrekryb haster videre med toget til Liverpool.

Det er naturligvis Liverpools fans, der er tale om her.

Liverpool er ikke kun på banen og i historiebøgerne i skarp konkurrence med rivalerne fra Manchester, men også om at være den klub i Danmark med flest fans. Det er som regel Arsenal, Manchester United og Liverpool, der tager livtag om at være klubben med flest danske tilhængere.

Det mærkes på kampdage på og nær det store stadion Anfield. Dansk og andre nordiske sprog høres på pubber og tribuneafsnit, for Liverpool er for mange med rødbedefarvet pas tæt på at være religion. Eller måske endda vigtigere.

Læs hele artiklen