logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
I dag kl. 10:25
Fakta om Warszawa
Sprog
Polsk
Valuta
Zloty
Vejret i juli
Dag: 23,3° Nat: 18,2°
Flyvetid
1 t. 40 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 9 km
Prisniveau
Lavt

Tre seværdigheder: Lazienski-parken, Det gamle torv (Rynek Starego Miasta) og POLIN Museet med de polske jøders historie.

Flyv til Warszawa med

Warszawa – Polens grønne hovedstad

Glem alt om Østeuropas grå beton for man finder ikke så grøn en by som Warszawa

Polen har i flere år oplevet et voldsomt økonomisk boost, og Warszawa har som hovedstad ført an. Når de fleste storbyer får vokseværk, og der skal gøres plads til den ene skyskraber efter den anden, så glemmes de grønne områder ofte, men Warszawa er heldigvis ikke som andre storbyer er flest. Ja, det er næsten en stramning at kalde det en by, for med over 90 offentlige parker udgør grønne arealer en stor del Warszawa, der vel snarere skal betegnes som Europas største oase.

 

Læs hele artiklen

Warszawa vokser mod himlen

Skyskrabere i glas og stål, kraner og nybyggeri, gastronomiske højdepunkter og finurlige oplevelser i nedlagte fabriksbygninger. Den polske hovedstad har for længst rystet både krig, kommunisme og østblokfortid af sig i en forvandling mod at blive en vibrerende metropol.

Fra udsigtsplatformen på 30. etage i ”Pałac Kultury i Nauki” - det ikoniske og for nogen stadig noget forhadte kulturpalads midt i Warszawa - ser det ud som om, at man kikker ned på det nye Varso-Tower en lille kilometer mod vest.

 

Læs hele artiklen