logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
31-03-2024 kl. 20:55
Fakta om Helsinki
Sprog
Finsk
Valuta
Euro
Flyvetid
2 t.
Lufthavn til centrum
Ca 19 km
Prisniveau
Middel

Byen har blandt andet end et lækkert marked ved havnefronten tæt ved Uspenski katedralen og ja, man kan uden problemer spise en dag væk på dette marked med et imponerende udbud af finske specialiteter.

Kvarteret omkring det finske parlament er en rigdom af store og farverige bygninger med fine gader at gå på opdagelse i, hvor byens største katedral knejser som et virkelig imponerende syn.

Kunstelskere bør besøge museet Kiasma, og eftermiddagen rundes af med en indkøbstur ned ad boulevarden Esplanadi med lige dele elegante bygninger, shopping-muligheder og cafeer. Og måske en Mumi-trold.

Tre seværdigheder: Borgen Suomenlinna fordelt over syv øer, udsigten fra og Helsinkis store katedral samt den gamle sporvogn, der kører fra markedspladsen forbi flere større seværdigheder.

Indbyggertal: 631.600

Flyv til Helsinki med

Finlands Insta-venlige hovedstad

Vil du vide mere om, hvorfor Helsinki er blevet en af de mest Instagram-venlige byer i verden? Så læs vores artikel for at få en komplet guide til Finlands hovedstad, og opdag alle de fantastiske oplevelser, der venter på dig!

Læs hele artiklen

Tag på eventyr i henrivende Helsinki: Her er syv ting, du ikke må misse 

Mumitrolde, kanelsnurrer og hede saunaer. Det er blot nogle af de ting, Finland er kendt for, men hovedstaden Helsinki er meget mere end det. Her får du syv oplevelser serveret, som du ikke må glip af, når du besøger den kolde by mod nord. 

Tekst af Sophie Schou Jensen

Læs hele artiklen