logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Charter
Fakta om Kap Verde
Sprog
Portugisisk
Valuta
Kapverdisk escudo
Flyvetid
7 t. 10 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 5 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Se Cidade Velha som er den første europæiske by i troperne og en central del af UNESCO’s verdensarv. Cova dalen på San Antao er en smuk udslukt vulkandal. Vulkaner er en central del af øernes historie så besøg også Fogo og se den dyrkede vulkanø i fuldt flor.

Flyv direkte med:

Kreolsk stemning på Kap Verde

Der er lidt, som om Caribien er flyttet 4.000 kilometer mod øst, for der er både kreolske rytmer og tropesol over Kap Verde-øerne. Navnet betyder grønt forbjerg, og dem kan man også finde på nogle af øerne. Men det er på de to tørre ørken øer, Sal og Boa Vista, at de fleste turister holder ferie.

Læs hele artiklen

Rejs til Kap Verde med Spies

Fra efterårsferien og hele vinteren kan du flyve med Spies fra Billund til det smukke ørige ud for Afrikas vestkyst. Strandene er fantastiske og solen garanteret – og endda med kun få timers tidsforskel, så første feriedag ikke bliver stjålet af jetlag.

Med Spies flyver du til øen Sal, et paradis for surfere, og bor i et af Santa Marias dejlige hoteller. Her er f.eks. Oasis Salinas Sea, som ligger direkte på stranden eller Odjo d'Agua, der har øens måske bedste restaurant.

Priser fra 4.445 kr. pr. person. Afgang hver mandag fra 17. oktober til 3. april.

Bestil vinterens afslapning her