logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
I dag kl. 06:30
Fakta om Paris
Sprog
Fransk
Valuta
Euro
Vejret i marts
Dag: 10,4° Nat: 6,6°
Flyvetid
1 t. 55 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 29 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Eiffeltårnet naturligvis og triumfbuen på Champs Elysses og man skylder at give sig selv en stor kulturel vitaminpille med et besøg på Louvre.

Flyv til Paris med

Julehjertet forelsker sig i Paris

En forlænget weekend i Paris rimer som regel på romantik og den slags. Men faktisk så er den franske hovedstad også en hjertelig juleby.

Gader, butikker, pladser og seværdigheder pyntes op til højtiden med udsmykninger og lysdekorationer. Vi lover dig at du ikke vil blive skuffet!

Læs hele artiklen

Der er ingen vej udenom cafeerne i Paris. Heldigvis.

Livet leves ude i Paris. Ikke mindst på cafeerne.

I Paris går man ud hele tiden. Ikke kun for at spise mad fra det alsidige franske og internationale køkken, som Frankrigs smukke hovedstad også kan tilbyde. Pariserne går også blot ud for at nyde en espresso i solen på terrassen hos den lokale café, eller man mødes med vennerne til en hurtig aperitif eller et enkelt glas vin. Charmerende og unikke caféer finder man spredt rundt i hele Paris.

 

Læs hele artiklen

Tre nye kultur-attraktioner i Paris

En overdådig bygning, art deco-shopping og samtidskunst.

I Paris dukker nye kulturoplevelser op. Det fine Hôtel de la Marine, art deco-stormagasinet Samaritaine og Pinault Collection, et museum for samtidskunst, i Bourse de Commerce kom til i 2021. Tre dugfriske, indendørs oplevelser i den franske hovedstads hypercentrum, der er oplagte, når du besøger byen i vinterhalvåret.

 

Læs hele artiklen