logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Julehjertet forelsker sig i Paris

Af Søren Sorgenfri

En forlænget weekend i Paris rimer som regel på romantik og den slags. Men faktisk så er den franske hovedstad også en hjertelig juleby.

Gader, butikker, pladser og seværdigheder pyntes op til højtiden med udsmykninger og lysdekorationer.

En fin og anderledes måde at se Paris badet i julelys er fra søsiden. Eller rettere flodsiden. Restaurationsbåde sejler på Seinen med fremragende udsigt til byens tage, spir og tårne samt juleudsmykning med champagne i glasset og en tre retters menu.

Paris’ teaterscene og operaen hylder december måned med klassiske juleoptrædener, og du behøver faktisk ikke have en snorlige plan for dit juleophold. Gå ud i gaderne og stød ind i det julemarked, som du altid har drømt om at finde.

Bydelen La Defense Er Hjemsted For Paris' Største Julemarked Med Mulighed For Smage Franske Delikatesser. Foto. Carlos Araujo

Bydelen La Defense er hjemsted for Paris' største julemarked med mulighed for smage franske delikatesser.

Foto: Carlos Araujo

Vindue shopping er en ekstra stor fornøjelse i den elegante franske millionby. Nyd Champs Elysées, hvor mere end en million lyspærer har pakket 400 træer ind på magisk vis. Hold dig ikke tilbage fra at ose i stormagasinerne, der konkurrerer på det smukkeste juleteam. Ikke mindst Galeries Lafayettes enorme juletræ er et hit.

De franske julemarkeder - ‘Marchés de Noël’ – breder sig over hele byen. Det største finder du i bydelen La Defense, hvor 350 boder med kunst, julepynt og delikatesser breder sig ove 13.000 m2.

Med andre ord så er også julen hjerternes fest i Paris.

Paris' Boulevarder Er Pakket Ind I Lys Og Dekorationer Så Langt Gaden Rækker. Foto. Tupungato Photo

Paris' boulevarder er pakket ind i lys og dekorationer så langt gaden rækker.

Foto: Tupungato Photo