logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Over Amsterdam til hele verden

Storbyen Tokyo, ferieparadiset Cancún eller romantiske Venedig? Flyv til destinationen, der står øverst på din bucketliste enten direkte fra Billund eller over en af vores 14 hubs. Schipol er Europas 4. største lufthavn, hjem for Air France-KLM’s hovedkvarter – og din adgang til hele KLM’s verdensomspændende rutenetværk og et væld af destinationer.

Læs mere om Tokyo, Cancún og Venedig – og se de bedste tilbud fra KLM.

Med fem daglige KLM-afgange fra Billund, har du som rejsende fra Billund nem og fleksibel adgang til oversøiske destinationer som New York, Singapore, Dubai, Nairobi, L.A., Rio de Janeiro, Tokyo og Cancún. Gode forbindelser via. vores hubs giver også en større fleksibilitet på dine rejser i Europe. Med KLM er f.eks. Faro, Lissabon eller Venedig også lige om hjørnet flere gange hver dag.

Cancún: Havskildpadder og uendeligt lange sandstrande

På Yucatán-halvøen ved det caribiske hav finder du Mexicos smukkeste strande. Cancún er et sandt ferieparadis. Her er alle de farverige drinks og palmeblade, hjertet kan begære, og sandstrandene strækker sig kilometerlangt og indbyder til afslapning. Men Cancún er meget mere end det. Her venter kæmpe havskildpadder, farvestrålende fisk og smukke koraller i det azurblå hav, og på land kan du opleve den berømte ruinby Chichén Itzá, hvor den mayanske pyramide El Castillo står som en tidslomme.

Flyv med KLM Billund-Amsterdam-Cancún på 15 timer fra 6.134 kr. tur/retur.

Shutterstock 137048537

Havskilpadder i Akumal Bay, Mexico

Foto: Shutterstock

Tokyo: Topmoderne storby med ældgamle traditioner

Japans hovedstad er fyldt med kontraster. Den topmoderne storby har puls som Times Square i NYC, og byder på det nyeste af det nyeste inden for den teknologiske udvikling. Dette vil du opleve side om side med gamle templer, der vidner om de ældgamle traditioner for buddhistisk arkitektur, paladser og spændende kulturarv. Tokyo er neonlys og sushi i verdensklasse – og endnu mere.

Flyv med KLM Billund-Amsterdam-Tokyo på under 16 timer fra 4.732 kr. tur/retur.

Shutterstock 1608796999

Shibuya Crossing ved tusmørke i Tokyo, Japan.

Foto: Shutterstock

Venedig: Romantisk, autentisk og charmerende

Solglimtende kanaler og vuggende gondolture. Man behøver ikke at have besøgt Venedig, for at kunne se det for sig. Adriaterhavets dronning byder på et labyrintisk system af veje, vandveje, hemmelige passager, fredsfyldte hjørner, små piazzer, halvskjulte bacari foruden selvfølgelig de  store og berømte piazzaer som San Marco. Her får du en varm og romantisk ferie og fantastisk venetiansk mad i en helt unik by.

Flyv med KLM til Venedig fra 1.585 kr. tur/retur.

Shutterstock 403253374

Udsigt over Rio Marin kanalen med både og gondoler fra Ponte de la Bergami i Venedig, Italien. Venedig er et populært turistmål i Europa.

Foto: Shutterstock

KLM samler alle sine gode tilbud fra Billund til alle verdenshjørner på siden her, hvor du kan finde inspiration, skarpe priser og med stor sandsynlighed din drømmedestination.