logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
onsdag kl. 09:20
Fakta om Bari
Sprog
Italiensk
Valuta
Euro
Vejret i juni
Dag: 26° Nat: 22,1°
Flyvetid
2 t. 50 min.
Lufthavn til centrum
8 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Baris 1000 år gamle katedral Sant Nikola er et must see for at forstå Bari som by. I starten af maj er der hvert år en stor festival omkring katedralen. Baris gamle bydel vil sætte dit kamera på overarbejde og for operaelskere eller nybegyndere, der vil opleve denne ærkeitalienske kulturform, så er operascenen Petruzzelli i Bari en af Italiens toneangivende.

Flyv til Bari med

Drømmer du om Syditalien?

Du ved, snævre gader, lyse huse med røde tegl og kirkespir, der rager op i sensommervarmen?

Bari har svaret. Placeret i hælen af den italienske støvle i regionen Apulien så er havnebyen et besøg værd, men også som attraktivt stop før vidererejse. Der er således færgeforbindelser til Albanien, Grækenland og Montenegro, hvis sommer- eller forårsferien skal strikkes sammen over flere eventyr. Eller som kombinationsmulighed med lyntoget til Rom, der tager under fire timer, hvorfor man f.eks. kan flyve ud til Bari og slutte rejsen af med at flyve hjem fra Rom og opleve to meget forskellige italienske byer på samme ferie.

 

Læs hele artiklen

Bari er bare bedst

Bari, den syditalienske region Pugliens største by, er et ubeskrevet blad ud fra et turistsynspunkt.

Og det kan faktisk undre, for byen bugner med oplevelsesmuligheder af stor set enhver art.

Læs hele artiklen

Tag flyet til Bari og opdag elegante Lecce

Bari er porten til det sydlige Italien og med direkte forbindelse fra Billund, er der god mulighed for at udforske denne del af det populære rejseland.

Bari er hovedbyen i Apulien – støvlelandets hæl.

Det er en del af Italien, som ikke for alvor er ramt af mainstreamturismen som storbyerne Rom og Milano samt Venedig og Toscana.

Man får den bedste bid af Syditalien ved at tage til Lecce. Lecce ligger en times rejse med tog fra Bari, og her venter et sandt italiensk eventyr for begyndere.

Lecce er kendt som ’barokkens Firenze’ for sine mange sandfarvede og ret storslåede byggerier og palæer i den særligt gule kalksten ’tufo’.

Læs hele artiklen