logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Fakta om Bruxelles
Sprog
Fransk
Valuta
Euro
Vejret i juni
Dag: 21,1° Nat: 15,5°
Flyvetid
1 t. 25 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 15 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Europa-Parlamentet, den flittigt fotograferede Manneken Pis og byens centrale plads med de imponerende rådhusbygninger.

Flyv til Bruxelles med

Brussels Airlines genoptager ruten

Fra den 26. marts 2023 kan du igen finde den prikkede flyhale i Billund Lufthavn. Den direkte rute til Bruxelles genoptages med 6 ugentlige afgange - alle dage undtagen lørdag. 

 

Book flybilletter

City Surprise: Det vidste du ikke om Bruxelles

Bruxelles. Er det ikke mest en by, man flyver til for at skifte fly videre til en anden destination? Eller fordi man er politiker og arbejder i Europa-Parlamentet? Eller er på en forretningsrejse med tidlig afgang sammen med resten af hæren af lyseblå skjorter? Eller er taget afsted for at se en statue, der tisser?

Pjat. Bruxelles er en dejlig by, hvor man om ikke andet kan tage til for at spise sig ned i chokolade og mere agtværdigt formål skal man lede længe efter.

Læs hele artiklen

Opdag det hemmelige Bruxelles

Bruxelles bliver som regel forbundet med Europa-Parlamentet samt byens store palads ved det centrale torv. Nå ja og så statuen Manneke Pis af den tissende dreng.

Men hvis vi lige fejer de største turistattraktioner til side, så gemmer Bruxelles på mange smukke oplevelser til dem, der vil lede efter dem.

En hjælpende hånd? Okay så. Læs om de fem favoritter her.

Læs artiklen

Tag mountainbiken med til Bruxelles

Bruxelles by er en forlænget weekend værd, men man kan også bruge den politiske højborg som afsæt til at udforske andre dele af Belgien. Det natur- og højderige skovområde Ardennerne er ideelt til mountainbikeferie.

Læs hele artiklen