logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

London er en juleby

London forvandler sig i december måned til et rent juleland med julemarkeder over alt. Med en puls i flere tempi så at sige.

Af Søren Sorgenfri

Det enorme Winter Wonderland i Hyde Park indtager en god del a den store park, men er ikke for alle. Det er nemlig mere et tivoli med fuld fart over forlystelsesfeltet i julens tegn end det er et egentligt julemarked. Her er også landets største skøjtebane med hektisk aktivitet og måske lidt blå mærker. Så er du ikke til fest og farver og høj musik, så er det ikke stedet at gå hen.

Prøv i stedet det klassiske julemarked på Leicester Square eller Covent Garden. Her er de berømte markedshaller pyntet op til jul efter alle kunstens regler med lys og kugler i lange og meget smukke baner.

Oplev julemarkedet på Southbank ved Themsens bred for et mere lokalt julemarked med kunstnerboder og delikatesser.

Hele verden julehygger under hvælvingerne på Kings Cross Station – heldigt, hvis det regner – og det er her, du finder alt fra japansk kunstværk til skotske tærter fra højlandet.

Smag på julen på Borough Market. Det store 1000 år gamle madmarked ved Southwark katedralen har pyntet op til julens festivitas. Og det er sådan, det er, når London slår kalenderen op på december. Så breder julen sig.

Julepynten Breder Sig Over London Sammen Med De Mange Julemarkeder. Foto. William 87 Photo

Julepynten breder sig over London sammen med de mange julemarkeder.

Foto: William 87 Photo