logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
I dag kl. 13:25
Fakta om Bergen
Sprog
Norsk
Valuta
Norske kroner
Vejret i april
Dag: 7,6° Nat: 4,6°
Flyvetid
1 t. 15 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 16 km
Prisniveau
Højt

Tre seværdigheder: Havnefronten Bryggen optaget på UNESCOs verdensarv, fjordene og fjelde samt det livlige Fiskemarkedet, der har været med til at give Bergen titel som UNESCO City of Gastronomy.

Flyv til Bergen med

Bergen er til dig, der elsker udendørslivet og naturen!

Den vestnorske by Bergen er kendt som "fjordenes hjerte", og det er ikke svært at se hvorfor. Det er også en god base for fantastiske udendørseventyr.

Af Steve Thomas

Mit allerførste syn af Bergen er noget, jeg aldrig vil glemme. Jeg tør godt sige, at det vil være sådan for de fleste besøgende, især hvis du tilfældigvis ankommer med båd eller fra vest til Bergen gamle kaj- og havneområde, som er klassificeret som UNESCO Kulturarv, der kan dateres tilbage til hansatiden.

Læs artiklen

Bergen - Fjordbyen for naturnydere og eventyrlystne sjæle!

Typisk forbinder man ferieophold i Norge med ski eller vandreture i fjeldene. Og det absolut også værd at pakke kufferten for, men overvej de store norske byer som mulige feriemål for en weekend. Det kunne være Bergen. Det kunne virkelig godt være Bergen, som er en af Norges smukkeste fjordbyer.

En weekendtur til Bergen begynder ved Bryggen. Det historiske handelsområde med rødder tilbage til Hansakøbmændene i 1700. Denne den af Bergen er i dag erklæret som en del af Unescos verdensarv, og man forstår hurtigt hvorfor. Træhusene, de snævre gader, stenkældrene og bygårde af træ giver en særlig stemning og liv med en ånd af historie hængende over denne del af Bergen.

Dyk ned i fortiden med et besøg på Bryggens Museum bygget på det første hus her etableret i 1100.

Læs hele artiklen