logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
I morgen kl. 10:55
Fakta om Porto
Sprog
Portugesisk
Valuta
Euro
Vejret i september
Dag: 21,7° Nat: 17°
Flyvetid
3 t. 20 min.
Lufthavn til centrum
11 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Serralvas er en blanding af et museum, kulturhus og flotte haver. Paladset da Bolsa og katedralen Sao Francisco i barokstil, med så mange detaljer, at ingen kan se dem alle, og de færreste kan finde en ledig cm2, der ikke er dækket af kunstfærdige detaljer. Det er virkelig imponerende kirkekunst.

Flyv til Porto med

En gåtur langs floden og havnefronten i Porto er balsam for feriesjælen.

Byen er naturligvis kendt for portvin, men Porto er også porten til det nordlige Portugal.

Byen Porto er dog absolut en forlænget weekend i sig selv. Porto ser ikke sig selv som en mindre by end hovedstaden Lissabon, men som Porto. Porto er så meget sin egen, at man ikke bruger tid på den slags sammenligninger. Medmindre der er fodbold på menuen for FC Portos kampe med Benfica og Sporting fra Lissabon er rendyrket fodboldkultur og rivalisering mellem byer.

 

Læs hele artiklen

City Surprise: Porto er mere end portvin

Et kompakt centrum pakket med seværdigheder, restauranter, cafeer og shopping i verdensklasse samt masser af lokal atmosfære – og portvin – gør Porto til et oplagt rejsemål.

Far vild i en labyrint af snævre gader flankeret af bygninger fra middelalderen. Oplev lokal folklore på farverige markeder. Køb designertøj i tjekkede modebutikker og find uforglemmelige fund hos en marskandiser. Spis frisk fisk og skaldyr på restauranter i topklasse. Kryb op ad stejle gader i en 120 år gammel sporvogn. Og husk at nyde mindst et glas portvin eller to.

Læs hele artiklen