logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
16-03-2024 kl. 15:00
Fakta om Porto
Sprog
Portugesisk
Valuta
Euro
Vejret i marts
Dag: 14,2° Nat: 10,3°
Flyvetid
3 t. 20 min.
Lufthavn til centrum
11 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Serralvas er en blanding af et museum, kulturhus og flotte haver. Paladset da Bolsa og katedralen Sao Francisco i barokstil, med så mange detaljer, at ingen kan se dem alle, og de færreste kan finde en ledig cm2, der ikke er dækket af kunstfærdige detaljer. Det er virkelig imponerende kirkekunst.

Flyv til Porto med

City Surprise: Porto er mere end portvin

Et kompakt centrum pakket med seværdigheder, restauranter, cafeer og shopping i verdensklasse samt masser af lokal atmosfære – og portvin – gør Porto til et oplagt rejsemål.

Far vild i en labyrint af snævre gader flankeret af bygninger fra middelalderen. Oplev lokal folklore på farverige markeder. Køb designertøj i tjekkede modebutikker og find uforglemmelige fund hos en marskandiser. Spis frisk fisk og skaldyr på restauranter i topklasse. Kryb op ad stejle gader i en 120 år gammel sporvogn. Og husk at nyde mindst et glas portvin eller to.

Læs hele artiklen

Porto er en gastronomisk drøm af en fotogen by

Hvis dine rejseglade venner er begyndt at tale om Porto, så skal du ikke undre dig. Den portugisiske by, som ellers primært har været kendt i årtier for portvin, er blevet en varm kartoffel, når det kommer til storbyrejser.

Ikke blot er Porto et godt udgangspunkt for at udforske de nordlige portugisiske kyststrækninger, men byen er i sig selv et ikke mindst gastronomisk eventyr, der tiltrækker turister fra store dele af Europa.

Læs hele artiklen