logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Charter
Fakta om Rhodos
Sprog
Græsk
Valuta
Euro
Vejret i juli
Dag: 28,4° Nat: 25,7°
Flyvetid
3 t. 40 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 13 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Stranden ved Kallithea, Stormestrenes borg og monumentet over Kolossen på Rhodos.

Rhodos er en ø for alle aldre

Livet på populære og frodige Rhodos er enkelt og smukt

Øen Rhodos taler til sanserne. Der er 300 solskinsdage om året. Meget varme somre, og lunt vand får badegæsterne på de mange ressorts langs kysterne til at komme tilbage år efter år. De lokale er vant til mange turister i sommerhalvåret. Der kommer ca. 1 million turister i sæsonen, og sådan har det været i mange år, og derfor er man god til at sørge for, at vi kan opleve øen på mange måder og efter smag og interesser.

 

Læs hele artiklen

Guiden til det græske øhavs smukke strande

Det græske øhav. Så behøver man faktisk ikke sige mere. Man ved bare, der venter en rar oplevelse med den græske varme, venlighed og det særlige sollys, der smyger sig om ferieøerne sidst på eftermiddagen til særligt velegnede billeder til fotoalbummet eller telefonen.

Solferie rimer naturligvis også på strandferie og de mange græske øer er et slaraffenland for strandfolket og børn i badetøj.

Det vil være alt for omfattende at liste alle de bedste strande i det græske øhav op, så vi har holdt os til et par håndfulde strandsand. Til gengæld er vores udvalgte strande virkelig rejsen værd!

Læs hele artiklen