logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Charter
Fakta om Hurghada
Sprog
Egyptisk
Valuta
Egyptiske pund
Vejret i maj
Dag: 30° Nat: 27°
Flyvetid
5 t. 20 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 13 km
Prisniveau
Lavt

Tre største historiske seværdigheder: El-Dahar Basaren, museet Sand City og Mini Egypt - et udendørs museum med miniaturemodeller af berømte bygninger i Egypten.

5 tips til ferie med børn i Hurghada

Ferie i Egypten rimer normalt på sightseeing, pyramider og ridetur på kamelryg. Hvis man nu er på ferie med børn, der trænger til et afbræk fra en hektisk skoledag, så er det måske mere oplagt at tage en afslappende badeferie med fokus på sjov og hygge.

Hurghada er perfekt til det formål. Den fine kystby er ideel til ferie med børn og her er fem grunde til hvorfor.

Læs hele artiklen

5 fede ferieaktiviteter i Hurghada

Hurghada er Ægyptens mest populære område for badeferie, hvilket giver ferieafslappet god mening, men hvis solstolen truer med at gro fast på ryggen af dig, så er her fem fede ferieaktiviteter, der er minder for livet.

Af Steve Thomas

Med en kystlinje på næsten 37 kilometer ren badestrand og veludviklet hotelunivers tilsat 360 solskinsdage om året, så er Hurghada ikke overraskende Ægyptens mest populære ferieområde.

Med mange moderne tophoteller og et spiseligt prisniveau, så er Hurghada ikke længere blot en vinterdestination, men tiltrækker glade gæster hele året rundt.

Hurgada adskiller sig fra andre ægyptiske byer ved ikke at være ret gammel. Byen er opkaldt efter en lokal plante og grundlagt som lille fiskerleje i 1905.

Læs hele artiklen