logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Charter
Fakta om Kos
Sprog
Græsk
Valuta
Euro
Vejret i maj
Dag: 23,3° Nat: 20,3°
Flyvetid
3 t. 50 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 24 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Johanniterborgen, den lange fine strand Paradise Beach og den arkæologiske udgravning ved Asklepieion

Guiden til det græske øhavs smukke strande

Det græske øhav. Så behøver man faktisk ikke sige mere. Man ved bare, der venter en rar oplevelse med den græske varme, venlighed og det særlige sollys, der smyger sig om ferieøerne sidst på eftermiddagen til særligt velegnede billeder til fotoalbummet eller telefonen.

Solferie rimer naturligvis også på strandferie og de mange græske øer er et slaraffenland for strandfolket og børn i badetøj.

Det vil være alt for omfattende at liste alle de bedste strande i det græske øhav op, så vi har holdt os til et par håndfulde strandsand. Til gengæld er vores udvalgte strande virkelig rejsen værd!

Læs hele artiklen

Kos er nu familiernes feriested

Den græske ferieø fik sit gennembrud som populær destination for ikke mindst festfolket i 90’er og 00’erne.

Man kan stadig finde livlige bargader, men den stadigt meget populære ø har vundet ry for at være en destination for ikke mindst familier og andre, der ikke behøver en stribe af drinks med paraplyer i med tunge teknorytmer i baggrunden.

Læs hele artiklen

Opdag det bjergrige Kos

Kos er ikke kun lig med sandstrande og dasedage under parasollen. For selv om den græske ø faktisk er ret flad, så har den et bjergrigt indre med et par gode knolde centralt på øen. De to højeste tinder snitter lige over 840 over havets overflade. Det åbner for en anderledes dagsudflugt eller endnu bedre – book en overnatning eller to i den centrale del af øen til at supplere ferien ved kysten. Og oplev en voldsom stjernehimmel en middelhavssommernat.

Læs hele artiklen