logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Charter
Fakta om Lesbos-Mytilini
Sprog
Græsk
Valuta
Euro
Flyvetid
3 t. 20 min.
Lufthavn til centrum
10
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder:

  • Sigri - verdens største forstenede skov
  • Molivos store slot fra Middelalderen
  • Petras berømte kirke placeret på en vulkansk klippeknold
Flyv direkte med:

Nyhed! Direkte til Lesbos med Spies

På Lesbos er både naturen og maden i en klasse for sig, men stedet er mindre kendt af turister end andre græske øer, så her har du muligheden for at holde ferie på en skjult perle.

Spar 1.000,- på alle Spies-rejser fra Billund til Lesbos ved at bestille inden 20. maj.

Afrejseperiode: 25. juni – 30. juli 2023

Book rejsen her

Lesbos-Mytilini: Kært feriebarn - mange navne

Den tredjestørste af de græske øer har alt, hvad man kan forlange af en græsk ø-ferie - og lidt til. Nogle af øens beboere mener imidlertid, at dens navn sender et forkert signal, og kalder øen for hovedstadens navn i stedet, hvilket en del rejsearrangører følger - men den hedder Lesbos.

Af Judith Betak

Læs hele artiklen

Guiden til det græske øhavs smukke strande

Det græske øhav. Så behøver man faktisk ikke sige mere. Man ved bare, der venter en rar oplevelse med den græske varme, venlighed og det særlige sollys, der smyger sig om ferieøerne sidst på eftermiddagen til særligt velegnede billeder til fotoalbummet eller telefonen.

Solferie rimer naturligvis også på strandferie og de mange græske øer er et slaraffenland for strandfolket og børn i badetøj.

Det vil være alt for omfattende at liste alle de bedste strande i det græske øhav op, så vi har holdt os til et par håndfulde strandsand. Til gengæld er vores udvalgte strande virkelig rejsen værd!

Læs hele artiklen