logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
One stop
Oversøisk
Fakta om Los Angeles
Sprog
Amerikansk
Valuta
Dollars
Flyvetid
14 t. 50 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 29 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Museumsfolket må ikke snyde sig selv for perlerækken af museer langs Miracle Mile, se stjernernes stjerner på den berømte flisebeklædte vej Hollywood Walk of Fame. Og derefter afsted til filmbyen selv for at se det berømte skilt og rundvisninger i studierne hos Universal Studios.

Fem fede roadtrips

Af Søren Sorgenfri

Et af de mest ikoniske citater i amerikansk samfundshistorie må begynde med ’jeg har en drøm’. Martin Luther Kings verdensberømte tale fra 1963 har dog intet med min drøm om at gøre. Men jeg har en drøm som på mange måder er ærkeamerikansk. Nemlig at sætte sig ind i en bil, tænde for radioen og køre med kun horisonten som mål.

Storbyferie i USA er populære oversøiske rejser, men det enorme land på den anden side af Atlantens ’store dam’ har også sine vidder som attraktioner.

Og måske har du som jeg en drøm om at rejse til USA en dag. Leje en bil og tilbagelægge Amerikas mest sceniske ruter. Her har du fem af de ruter, som står på min blok.

Læs hele artiklen

Besøg stjernernes Los Angeles

Af Søren Sorgenfri

Los Angeles er så kendt en størrelse over hele verden, så to bogstaver er alt, hvad der kræves for at præsentere byen ved kanten af Stillehavet. LA. Eller L.A.

Det er USA’s næststørste by og hovedby i det folke- og solrige Californien. Og Los Angeles er på mange måder anderledes end New York. Mere langstrakt og flad uden den samme højtstræbende skyline. Det varmere klima spiller også ind på en mere tilbagelænet livsstil. Det siges det i hvert fald. Så tilbagelænet som det nu kan blive i USA.

Læs hele artiklen